Motosiklet Rotaları #1

Merhaba ben Erkin, Deneme Tahtası kanalında her perşembe yayınlayacağımız “Motosiklet Rotaları” adı altında yepyeni bir seriye başlıyoruz. Her yolculukta farklı motosikletler ve farklı yol arkadaşlarımla alternatif rotalarda süreceğiz. Bu yolculukta bana yakın arkadaşım Begüm eşlik etti. Yamaha Tracer 900 ve Tracer 700 ile yol aldık. Rotamız Bursa köy ve yayla yolları üzerinden Simav’dı.

Bu seriye başlamamdaki amacım az bilinmiş rotalar, kamp yerleri, yerel lezzetleri bulabileceğiniz yerleri paylaşmak. Tüm bu süreçte de yolda yaşadıklarımızı ve kış şartlarında yol arkadaşlarımın benden çektiklerini izleyeceksiniz 🙂 Serinin adı Motosiklet Rotaları olsa da, gerek karavancılar gerek bisikletçiler, şehirden kaçmak isteyen herkes için eğlenceli bir rehber olacağını umuyoruz. Üstelik her bölümde hediyeler de dağıtacağız.

Hediyeleri kazanmak için yapman gereken çok basit: Kanalımıza abone olup, videoyu beğendikten sonra, videonun altında yorum kısmına şu soruyu cevaplamanı istiyoruz: “Bu yolculukta Begüm’ün yerinde sen olsaydın, bu soğuk havada Erkin’le yola devam etmemek, kurtulmak için nasıl bir bahane bulurdun” 🙂 En yaratıcı cevabı veren 3 kişiye aşağıdaki hediyeleri dağıtacağız. Kazananı 31 Ocak Perşembe günü açıklayacağız. Bu tarihe kadar istediğin kadar yorum yazıp şansını artırmak senin elinde.

#denemetahtası #yamaha #tracer

Bu yolculuğa desteklerinden dolayı başta Yamaha Motor Türkiye olmak üzere, Motoplus, Impactec, Hangisiydi.com, Gerçek Sürücü Kursu, Şair Sigorta’ya çok teşekkürler.

Erkin’in yolda kullandığı ekipmanlar:

Kask : Bell Star Carbon
Ceket: Venom Dakar
Eldiven: Five
Pantolon : IXS
İçlik: Oxford

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir