28-29-30 Ağustos’ta Buluşuyoruz

Deneme Tahtası buluşmalarına uzun bir ara vermiştik. Deneme Tahtası‘nın 3. yılı ve youtube’da 30 bin aboneye ulaşmanın sevinciyle yaz bitmeden 28-29-30 Ağustos’ta ister günübirlik (giriş ücretsiz) ister kamp yapacağınız (çadır başı 20 TL) bir buluşma ayarlayalım istedik.  Biz 28 Ağustos cuma öğlen kamp alanına gidip pazar öğlene kadar orada olacağız.  İstediğiniz gün/saat gelebilirsiniz, rezervasyona gerek yok.  30 Ağustos Zafer Bayramımız şimdiden kutlu olsun.

Pandemi sürecinde olduğumuzdan buluşmaya bu sefer atölyeler, çekilişler katmıyoruz.  Çok büyük açık alanda yapacağımız buluşmada sosyal mesafemizi koruyarak (maskenizi unutmayın) tanışıp, bol muhabbet ederek, özlem gidermek amacımız.  Yer olarak daha önce de defalarca etkinlik düzenlediğimiz Gebze Volkan Piknik ve Kamp Alanını seçtik.  Yeri merak edenler için daha önce yaptığımız bir etkinliğin linkini verip,hemen soru cevaplarla detayları verelim:

 

 

  1. Etkinlik yeri nerede?   Gebze Ovacık Volkan Et Mangal Piknik Alanı (yer tarifi için tıkla)
  2. Etkinlik Ücretli Mi?  Günübirlik gelenler için ücretsiz. Kamp yapacaklar çadır başı 20 TL ödeyecek.
  3. Tesiste hazır çadır, bungalov var mı? Hayır yok.
  4. Tesiste restoran var mı?  Evet çok güzel bir mutfağı var, giriş ücreti olmadığından yemeğimizi tesiste yersek mekana destek olmuş oluruz.  (fiyat listesi yazının sonunda)
  5. Tesiste içecek/alkol var mı?   Evet her türlü içecek satışı var.
  6. Tesise ulaşım kolay mı?  Evet yol tamamen asfalt. İster araba ister her tarz motosikletle gelebilirsiniz.  Göztepe’den sadece 49 km uzaklıkta.  (https://www.kisa.link/NRpP)
  7. Tesiste otopark var mı? Evet, ücretsiz otopark var, motosikletleri de çadırın yanına kadar çekebilirsiniz.
  8. Tesiste tuvalet var mı? Evet tesiste 2 adet tuvalet mevcut.  Tesise tuvaletleri temiz tutması konusunda ricada bulunduk. Biz de bu temizlik konusunda özenli ve tesise yardımcı olmalıyız.
  9. Tesiste elektrik var mı? Restoranın bulunduğu kısımda prizler mevcut ama powerbank, kafa feneri getirmeyi unutmayın.
  10. Mangal yakabiliyor muyuz?  Evet ister evinizden getirebilir ister tesisten mangal ve kömür kiralayabilirsiniz.
  11. Hiç kimseyi tanımıyorum ne yapabilirim?  Çoğumuz bu etkinlikler sayesinde tanıştık zaten.
  12. Tesiste piknik masaları var mı?  Evet 200 adet masa mevcut, çadırınızın yanına çekebilirsiniz.
  13. Canlı müzik var mı? Hayır, isteyen kendi müzik aletini getirip diğerlerini rahatsız etmeden yapabilir.  Gece 12 de sessizlik kuralımıza uymanızı isteyeceğiz.  Devam etmek isteyenler tesisin girişinde restoran bahçesinde eğlenebilir.
  14. Telefon çekiyor mu?  Turkcell hattı çekiyor
  15. Tesiste kredi kartı geçiyor mu? Hayır, lütfen nakit para bulundurun.
  16. Ateş için odun satın alabiliyor muyuz? Evet kontrollü bir şekilde ufak ateş yakabilirsiniz, tesisten odun da satın alabilirsiniz.  Tercihimiz yerde ateş yakmaktansa mangalda, varilde yada etrafını taşla örüp daha önceden ateş yakılmış yerler kullanmanız yönünde.
  17.  Kamp yapacağım yanımda neler getirmeliyim?  Çadır, uyku tulumu, mat, kafa feneri, ilaçlar, ilk yardım seti, ıslak mendil, çöp poşeti, çatal, bıçak, bardak, şarj aletleri varsa hamak, kamp sandalyesi tavsiye ederim.
  18. Kıyafet olarak ne getirmeliyim? Gündüz sıcak olsa da akşam serinliği için termal içlik, polar, yağmurluk, yedek ayakkabı çorap bulundurulmalı.
  19. Çocuğumu, eşimi getirsem ortam uygun mu?  Ben kızımı getireceğim, yalnız kalmasın siz de çocuğunuzu yeğeninizi getirin 🙂
  20. Youtube’da KATIL butonu bu hafta açılacak, bana destek olanlara kampta hediye sürprizim olacak 🙂 Sonrasında da katıl butonuna en çok destek veren illerde buluşmalara devam edeceğiz.

Kamp malzeme listesi için tıklayın.

 

Tesiste Restoran Fiyatları:

Ekmek Arası Sucuk/Köfte :  20TL

Kahvaltı: 30 TL (tek tabakta)

Porsiyon tavuk 30 TL

Porsiyon köfte 35 TL

Bira 20 TL

Çadır kurma 20 TL (iki gece de kalınsa 20 TL)

Otopark ücretsiz

Tuvalet ücretsiz (isteyen bahşiş kutusuna istediği miktarı bırakıp destek olabilir)

Soru ve önerilerinizi instagram/deneme.tahtasi hesabımıza yazabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir