Nepal’e Sürüyoruz.

Uzun zamandır istediğim ama hep ertelediğim yolculuğa, Nepal’e doğru nihayet yola çıkıyorum. 9 Haziran Cumartesi günü Hasanpaşa’da yapacağımız uğurlama ile yaklaşık 2 ay sürecek yolculuk başlayacak. Uğurlama 14:00-16:00 arası, herkesi arkamdan su dökmeye Motovento’ya beklerim. Bu yolculukta bana yakın arkadaşım Can Küngör eşlik edecek, yani iki motosiklet yol alacağız. Aslında bu yolculukta keşfetmenin, keyif almanın dışında ciddi bir içerik-çekim (fotoğraf-video) beklentim var. Bu yüzden mesleği prodüksiyon olan Can’ı tercih ettim yol arkadaşı olarak.

Yapacağım bu yolculukta bolca marka destekçim de olacak. Uğur Motorlu Araçlar’ın desteği ile CF Moto’nun yeni modeli 650MT leri kullanacağız, bir anlamda da testini yapacağız. Bu destekçilerim için sponsordan çok bana yolda malzeme denemem için ürün veren markalar olarak yazmam daha doğru olacaktır. Deneme Tahtası için yolculuk süresince bu ürünlerin tarafsızca incelemesini paylaşacağım. Motovento’dan motosiklet kıyafetleri, Motomax’dan Sena intercom-aksiyon kameralar, Kaan Elektronik’ten çekim için aksesuarlar, Motoplus’tan motosiklet için aksesuarlar, SPX, Şair Sigorta gibi bir çok destekçim olacak. Motorları yola hazırlamamıza yardımcı olan @motoaras @ergunoturak @custom_n_care @nazimevecan a da ayrıca teşekkür ederim.

Rotamız ise şöyle: İstanbul’dan yola çıktıktan sonra otobandan gitmektense daha sakin manzaralı yolları tercih edeceğiz. Konaklamayı sevdiğim küçük yerleşimlerde yapacağız. Safranbolu, Göreme, Mardin ve Van’da konaklayıp İran’a geçeceğiz. Sonra Pakistan, Hindistan ve Nepal umarım. Yolculuğumuz tek yön olacak, dönüşü ise uçakla yapacağız. Muhtemelen motorları da uçak kargo ile geri getireceğiz.

Yolculuğumuzu hazırlık aşamasından itibaren youtube/denemetahtasi ndan paylaşmaya başladık bile. Bu yolculuk belki çok önemli değil gibi gözükse de, yolculuk sonunda oluşturacağımız videolar umarım örnek olacak, ilham verecektir. Takip edip, tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim. #denemekgerek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir