2 Aralık Cumartesi İzmir’de Buluşuyoruz!

İstanbul’da sık sık organize ettiğim indirimler, hediyeler ve ikramlarla dolu DenemeTahtası Buluşmalarını bu kez İzmir’de yapalım istedim. 2 Aralık Cumartesi günü İzmir’in motosiklet tutkunlarıyla buluşmak için Motovento ekibi ile sıkı bir hazırlık içindeyiz. Sadece muhabbete, tanışmaya, yada son yaptığım 400NK Türkiye turu ve CF Moto’nun bu yeni modeli hakkında bilgi almak için bile olsa uğrarsanız çok sevinirim. Gelen herkese midye, içecek ikramları, ayrıca ilk gelen 400 kişiye bandana yada balaklava hediyemiz olacak.

Sadece bu buluşmaya özel tüm ürünlerde %25, seçili ürünlerde %50’ye varan (bu ürünlerin neler olduğunu sürpriz olsun diye mağazaya gelenler görecek) sıkı indirimler olacak.


Ayrıca 2 büyük hediyemiz var: 1 Adet HJC Kask (FG-17 X-Fuera Modeli) ve 1 adet Andes Concorde Kevlar Motosiklet Pantolonu. Ayrıca benim de bir küçük hediyem olacak.

Bu yaz yaptığım Vietnam motosiklet turumdan getirdiğim sürpriz bir hediyeyi de o gün şanslı birine vereceğim. Bu hediyeleri kazanmak için Motovento Mağazasına geldiğinizde size bir çekiliş bileti (ücretsiz) vereceğiz. Akşamüstü 18:00’de yapacağımız çekilişle bu hediyeleri kazanma şansını yakalayacaksınız. Şansını arttırmak isteyenler o gün mağazada yapacağı her 100TL lik alışveriş için ekstra bir çekiliş bileti daha kazanmış olacak. Etkinliğe desteklerinden dolayı Motovento İzmir ve Uğur Motorlu Araçlar’a teşekkürler. Etkinliği paylaşmamıza yardımcı olursanız çok sevinirim. DenemeTahtası facebook ve instagram hesaplarından tarih yaklaştıkça detayları paylaşacağım, görüşmek üzere…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir