“Kampta Kaç Kişi Oluruz” Yarışması Sonuçlandı

Her yaptığımız etkinlik ve kamp öncesi kişi sayısı ile ilgili bir yarışma yapıyoruz. 6-8 Ekim’de Kocaeli Ovacık “Atölye ve Keyif” kampı öncesi de katılımcı sayısı ile ilgili bir yarışma düzenledik. Ödülümüz Motoplus’tan Tech90 Kevlar motosiklet pantolonuydu.

Düzenlediğimiz her kamp gibi bu da yine yağışlı ve yine çok keyifliydi. Yağış olması katılımı azaltsa da kampı her koşulda seven arkadaşlarımızla bir arada olmamızı sağladı, dayanışmayı muhabbeti arttırdı. Gelen herkese çok teşekkür ederiz;  özellikle de atölyeleri yapan Ergün Oturak ve MEDAK’a.

Katılımcı sayısını sadece kamp girişinde kayıt yaptıran (giriş parasını ödeyen) arkadaşlarımızla sınırlayabildik. Çünkü yaklaşık 250 kişiydik ama gelenlerin çoğu hava şartları yüzünden günübirlik kamp alanındaydı ve çoğu kayıt yaptırmadı biz de ısrarcı olmadık.

Neticede pazar sabahı 10 da kampı toplayıncaya kadar 109 kişiye kayıt yaptık ve bilgilerini alabildik.  (Güney’e de yardımı için çok teşekkürler) Facebook ve instagramda 109 sayısını bilen arkadaşımız “Oğuz Başkan” oldu, kendisini tebrik ederiz. Hasanpaşa Motoplus Mağazası’ndan Teh90 Kevlar Motosiklet pantolonunu gidip alabilir. Fotoğraf paylaşırsa da seviniriz.

Bu kampa başta Motoplus olmak üzere destek veren BalataUzmanıKilerci Motorlu Araçlar,  ACRmotorcycles,  CFMOTO TürkiyeTech90ImpactecYamaha Tuna MotosikletMotowax CafeVectonTouratech TürkiyeBay-Pey Süt ÜrünleriRider Cafe ModaÇanta Taşıma Demiri, Polonez Et, Güzelpınar SuTuBrothers Coffee and Snack teşekkürler.

Muhtemelen 10 gün içinde uzun bir yola çıkacağım. Belki de yapacağım km ile ilgili büyük ödüllü bir yarışma yaparız 🙂 eğlenceli oluyor çünkü.

Youtube kanalında da hediyelere başlayacağız bu hafta, abone olun derim.

14 Ekim Cumartesi günü “Motosikletleri Fark edin” buluşmasında saat 17:00’de “Motosiklet ve Kamp” konulu bir söyleşim olacak, beklerim.

Etkinlikleri kaçırmamak için DenemeTahtası’nı takipte kalın:

facebook.com/deneme.tahtasi.tv

instagram.com/deneme.tahtasi

www.youtube.com/denemetahtasi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir